ZonMw

Genomineerden Medische Inspirator 2019 bekend

Er zijn dit jaar 2 genomineerden voor de Medische Inspirator prijs van ZonMW. De Medische Inspirator is een stimuleringsprijs voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt en onderzoeker.

Genomineerden

Date2Innovate 2018: matchmaking in de zorg

Op donderdag 15 februari organiseert de VSOP voor de 6e keer de netwerkbijeenkomst Date2Innovate. Het netwerkevenement vindt plaats tijdens de jaarlijkse ZonMW Publiek-private samenwerking (PPS) middag in Utrecht.

Congres PGOsupport: Impact! Met patiëntenperspectief

09-04-2018

Wetenschappelijk onderzoek en zorg die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van patiënten.

Breng nu je stem uit voor de Medische Inspirator Prijs 2017!

Maandag 23 oktober begon de stemronde voor de Medische Inspirator Prijs 2017.

Wint u de medische inspirator 2017?

De Medische Inspirator is een prijs, ter waarde van € 75.000, voor de meest inspirerende samenwerking tussen eindgebruiker en onderzoeker. De eindgebruiker kan een cliënt, patiënt(vertegenwoordiger), zorgverlener en/of oudere zijn.

Veldraadpleging kennisagenda 'Gezond ouder worden' gestart

ZonMw nodigt vertegenwoordigers van  de praktijk, onderzoek en beleid uit om te reageren op de  kennisagenda 'Gezond ouder worden'. Tot uiterlijk 22 februari is er gelegenheid om eventueel ontbrekende kennisvragen aan te vullen op het concept, dat op 8 februari is gepubliceerd.

Date2Innovate: innovatie in de zorg

16-02-2017

Op donderdag 16 februari 2017 organiseert de VSOP voor de 5e keer Date2Innovate, de netwerk-bijeenkomst gericht op patiëntvertegenwoordi

Inschrijving 5e Date2Innovate is geopend!

Date2Innovate bij Innovation for Health

Winnaar Medische Inspirator 2016 is project Sneldiagnostiek van bloedbaaninfecties

De prijs voor het meest inspirerende samenwerkingsverband is voor Sneldiagnostiek van bloedbaaninfecties bij patiënten met darmfalen. Anke Christenhusz en Yannick Wouters kregen de Medische Inspirator uitgereikt door juryvoorzitter Elizabeth Vroom.

Pages

Subscribe to RSS - ZonMw