PGWS

Bot – in – Balans (MLM- Mijn Leven Met… botten) is een aanpak, gericht op het ondersteunen van mensen die leven met de gevolgen van oste

We zijn onderweg met de Osteoporose Vereniging

'Alle verhalen waar ik deelgenoot van mocht zijn en alle gesprekken met mensen, professionals, ambtenaren en verzekeraars hebben voor mij geleid tot deze conclusies: je moet als mens zelf je weg vinden, maar je hoeft het niet alléén te doen. Er leiden vele wegen naar Rome, maar jij kiest de weg die het beste bij je past. Er zijn anderen die je daarbij kunt betrekken, maar je moet ze wel weten te vinden. En: je kunt makkelijk verdrinken in één aspect van je leven: je beperkingen. Daardoor kun je het zicht verliezen op wat het leven de moeite waard maakt’.

Met een mooie bijeenkomst bij PGOsupport op 16 maart 2017 werd een tweede ronde PG Werkt Samen projecten afgesloten.

Als in een gezin of relatie één van de leden kampt met een psychische aandoening, heeft dit ingrijpende gevolgen voor het leven van de c

Goede zorg aan cliënten kan niet zonder samen te werken met familie of naasten.

Van groslijst met knelpunten in de zorg naar ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden

Participatiekompas spreekt met René Borkus, programmacoördinator van de Top 20 projecten Kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. De komende tijd worden op Participatiekompas de uitkomsten van de Top 20 gepubliceerd maar allereerst duiken we de diepte in. Waarom de Top 20? Wat behelzen de projecten? En wat levert het op?

PG Werkt Samen vanaf nu op het Participatiekompas!

Vanaf vandaag besteedt het Participatiekompas aandacht aan het programma PG Werkt Samen. Binnen dit programma werken de patiëntenfederatie NPCF, Ieder(in) en het landelijk platform GGz samen aan het verstevigen van de stem van de cliënt bij ontwikkelingen in zorg en kwaliteit van leven.

Subscribe to RSS - PGWS