post-thumb

Het cliëntperspectief zo goed mogelijk inbrengen bij richtlijnontwikkeling, onderzoek of in de zorg. Hoe doe je dat? PGOsupport heeft hiervoor een breed pakket aan cursussen, van basis- tot verdiepingsniveau.

PGOsupport richt zich in haar cursussen inbreng cliëntperspectief in de eerste plaats op vertegenwoordigers bij patiënten- of cliëntenorganisaties. Wilt u als onderzoeker, zorgverlener of beleidsmedewerker het belang van de patiënt in uw werk centraal  stellen? En inbreng vanuit ervaringsdeskundigheid een serieuze plek geven? Vanuit PGOsupport denken we graag met u mee over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Cursusaanbod

Het cursusaanbod inbreng cliëntperspectief strekt zich uit van de kwaliteit van zorg en het zorgstelsel tot richtlijnontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Ook biedt PGOsupport cursussen over hoe u uw achterban kunt raadplegen.

De actuele cursussen inbreng cliëntperspectief vindt u in de agenda van het Participatiekompas. Een volledig overzicht van alle cursussen vindt u bij cursusaanbod op de website van PGOsupport.

Interesse?

Heeft u interesse in een of meer cursussen inbreng cliëntperspectief? Neem dan contact op met Karin Hoek of Marjel de Vries van de PGOacademie.