post-thumb

Kwaliteit verbeteren op basis van ervaringskennis
Hoe kunnen patiënten en zorgverleners zorgen dat dat werkt? Dat de ervaringskennis niet blijft steken in een folder, richtlijn, keurmerk of website maar duurzaam effect sorteert? Dat is waar dit congres over gaat. Een inspiratiedag voor iedereen die de kwaliteit van zorg een stap verder wil brengen: patiënten- en gehandicaptenorganisaties, zorgverleners en niet te vergeten uw medisch adviesraad en adviseurs. Kom naar ons congres op dinsdag 12 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. 

Lezingen, workshops, posterpresentaties
Maak kennis met aansprekende voorbeelden. Volg een lezing, een workshop, bekijk een posterpresentatie. Over implementatie van zorgstandaarden, scholing van zorgverleners door patiënten. Of over storytelling, het schrijven van een implementatieplan, juridisch spreekuur of succesvolle keurmerken. 

Hoofdspreker is Reint Jan Renes, lector crossmediale communicatie in het publieke domein, Hogeschool Utrecht. Hij weet alles van beïnvloeden en gedragsverandering. Hoe werkt dat en hoe kun je zorgen dat het voor kwaliteitsverbetering werkt? Lees het interview met Reint Jan Renes.

3 rondes werksessies en lezingen
U kunt deelnemen aan 3 rondes werksessies en lezingen. Bij aanmelding kunt u uw keuze aangeven. Lees alle informatie over de werksessies en lezingen.

Het congres ‘Ervaringskennis toepassen – werk in uitvoering’ wordt georganiseert door PGOsupport samen met het Participatiekompas.
Inschrijven kan via de website van PGOsupport.