post-thumb

PGOsupport heeft een nieuwe training voor academische onderzoekers die benieuwd zijn hoe zij patiëntenparticipatie kunnen inzetten binnen hun eigen onderzoek. De training is praktisch en interactief en gaat uit van de vragen en ervaringen van de deelnemers.

Stappenplan

De training helpt onderzoekers met de vraag of patiëntenparticipatie voor hun eigen onderzoek van (meer) waarde kan zijn. Trainer Kim Wever maakt daarvoor gebruik van een praktisch stappenplan met alle ins & outs van patiëntenparticipatie in onderzoek. 

De cursisten gaan aan de hand van het stappenplan aan de slag met een casus van hun eigen onderzoek en dat van hun medecursisten. De beperkte groepsgrootte geeft veel ruimte voor eigen inbreng. 

Doelgroep

De training staat open voor academische onderzoekers uit alle takken van onderzoek, met of zonder ervaring met patiëntenparticipatie.

Informatie en aanmelden

De training vindt plaats op vrijdag 28 september van 9.30 – 16.30 uur bij PGOsupport in Utrecht. Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.pgosupport.nl.