post-thumb

Date2Innovate bij Innovation for Health
Op donderdag 16 februari 2017 organiseert de VSOP voor de 5e keer Date2Innovate, de netwerkbijeenkomst gericht op patiëntvertegenwoordigers, om samenwerking met onderzoekers en industrie te stimuleren. Net zoals vorig jaar vindt de bijeenkomst plaats in een unieke setting, namelijk tijdens Innovation for Health in Rotterdam WTC. Met een uitgebreid programma over innovatie in de zorg, interessante sprekers en zo’n 800 deelnemers. Zo zijn alle Universitaire Medische Centra aanwezig. Bij deelname aan Date2Innovate kunt u ook Innovation for Health bezoeken.

Medische Inspirator Prijs
Deze Date2Innovate is er speciale aandacht voor het ZonMw Medische Producten Nieuw & Nodig programma, dat patiënten stimuleert om samenwerkingsverbanden aan te gaan met onderzoeks-groepen en waar mogelijk met zorgverleners en het bedrijfsleven. Om deze samenwerking te stimuleren is de Medische Inspirator Prijs in het leven geroepen. ZonMw zal meer informatie geven over de oproep en het thema van de Prijs voor 2017. Volg hen ook op Facebook. Kortom, genoeg redenen om deel te nemen en uw wensen en noden onder de aandacht van onderzoekers of productontwikkelaars te brengen.

De inschrijving is geopend
De voertaal van het congres is Engels. De dates kunnen in het Nederlands gevoerd worden indien de gesprekspartners Nederlandstalig zijn. Voor het maken van de dates gebruiken we de Netwerk App. U ontvangt hierover nadere informatie in december. De kosten voor Date2Innovate zijn voor patiëntvertegenwoordigers slechts €50, exclusief BTW.  Het aantal plaatsen is beperkt. Meld u daarom snel aan op www.innovationforhealth.eu als non-profit delegate en gebruik de vouchercode VSOPD20170216. De online registratie is mogelijk vanaf heden t/m 8 februari 2017.

Meer informatie: Mariëtte Driessens (E date2innovate@vsop.nl of T +31-35 603 4021)

Lees ook het interview met Mariëtte Driessens over een eerdere editie van Date2Innovate.