Bijeenkomst EMA en inbreng patiëntenperspectief

Datum: 
13-12-2018
Locatie: 

PGOsupport, Daltonlaan 600, 3584 BK Utrecht

Kosten: 

geen, wel inschrijving nodig

Omschrijving: 

Het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA) verhuist in 2019 naar Nederland. Dat biedt kansen voor Nederlandse patiëntvertegenwoordigers en hun organisaties.

Op donderdag 13 december organiseert PGOsupport samen met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) een bijeenkomst over EMA en de kansen voor patiëntenvertegenwoordigers. Wat de verhuizing van EMA voor Nederlandse patiënten(organiaties) betekent staat centraal tijdens de bijeenkomst.

In Nederland werkt het CBG intensief samen met EMA. Beide organisaties vinden de inbreng van het patiëntenperspectief van grote waarde. Vanuit Nederland zijn verschillende patiëntenvertegenwoordigers al intensief betrokken bij het werk van EMA in Londen. De komst van EMA naar Nederland biedt ongetwijfeld nieuwe mogelijkheden voor Nederlandse patiëntenvertegenwoordigers en hun organisaties. Tijdens de bijeenkomst verkennen we die mogelijkheden.

Voor wie?: 

Vrijwilligers en bestuursleden van patiëntenorganisaties en patiëntvertegenwoordigers met interesse in de ontwikkeling en beschikbaarheid van medicijnen zijn van harte welkom.

Bijzonderheden: 

Het programma start om 16.00 uur en eindigt rond 19.45 uur. Tussendoor is er tijd voor een broodje en om te netwerken.

Meer weten? & aanmelden: 

Kijk voor het programma en aanmelding op www.pgosupport.nl.

Tags: 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd