ZonMw

Wint u de medische inspirator 2017?

De Medische Inspirator is een prijs, ter waarde van € 75.000, voor de meest inspirerende samenwerking tussen eindgebruiker en onderzoeker. De eindgebruiker kan een cliënt, patiënt(vertegenwoordiger), zorgverlener en/of oudere zijn.

Veldraadpleging kennisagenda 'Gezond ouder worden' gestart

ZonMw nodigt vertegenwoordigers van  de praktijk, onderzoek en beleid uit om te reageren op de  kennisagenda 'Gezond ouder worden'. Tot uiterlijk 22 februari is er gelegenheid om eventueel ontbrekende kennisvragen aan te vullen op het concept, dat op 8 februari is gepubliceerd.

Date2Innovate: innovatie in de zorg

16-02-2017

Op donderdag 16 februari 2017 organiseert de VSOP voor de 5e keer Date2Innovate, de netwerk-bijeenkomst gericht op patiëntvertegenwoordi

Inschrijving 5e Date2Innovate is geopend!

Date2Innovate bij Innovation for Health

Winnaar Medische Inspirator 2016 is project Sneldiagnostiek van bloedbaaninfecties

De prijs voor het meest inspirerende samenwerkingsverband is voor Sneldiagnostiek van bloedbaaninfecties bij patiënten met darmfalen. Anke Christenhusz en Yannick Wouters kregen de Medische Inspirator uitgereikt door juryvoorzitter Elizabeth Vroom.

Stem nu voor de Medische Inspirator 2016

Welk team van patiënt en onderzoeker heeft de meest inspirerende samenwerking en wint de Medische Inspirator 2016? Stem op één van de projecten en bepaal welk team er € 75.000 krijgt voor zijn onderzoek. De genomineerden zijn: 

Magazine ‘In dialoog! Cliënt- en omgevingsgestuurd werken in de zorg voor jeugd’

Het kleurrijke magazine ‘In dialoog! Client- en omgevingsgestuurd werken in de zorg voor jeugd’ biedt een handreiking voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor jeugd.

Prijsvraag voor vernieuwende ideeën voor betere zorg en welzijn

De Nationale Zorgvernieuwingsprijs is dé prijs die vernieuwende ideeën voor betere zorg en welzijn in Nederland op weg helpt. Alle kanshebbers helpen we aan waardevolle tips en contacten met potentiële financiers. De winnaar krijgt maar liefst € 75.000 om het idee uit te voeren.

Dien nu in voor de Medische Inspirator 2016

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Medische Inspirator uitgereikt.

Stem nu voor de Medische Inspirator 2015

Tot 1 december 2015 kunt u uw stem uitbrengen voor de Medische Inspirator 2015. Welk project vindt u het meest inspirerende voorbeeld van een samenwerking tussen een patiënt  en een onderzoeker om het leven van de patiënt te verbeteren?

Pages

Subscribe to RSS - ZonMw